Акции и промоции

​Ново!!! Бизнис хостинг/бизнис е-маил

  • 22nd January 2021
​     ДДХост ја проширува својата понуда со бизнис хостинг пакет. Тој е наменет за веб страници кои бараат поголеми ресури и поголема стабилност/достапност. Идеално веб хостинг решение за ...
Continue reading

Бесплатен AutoSSL со секој хостинг пакет

  • 2nd November 2018
Безбедноста на податоците на интернет е приоритет за сите корисници. Секојдневно посетуваме веб страници каде оставаме лични и сензитивни податоци како е-маил адреса, корисничко име, ...
Continue reading

ДДХост роденденски пакет - 50% попуст

  • 13th April 2017
Роденденски пакет - DDUnlimited SSD 30000MB веб простор Неограничен месечен трансфер Неограничено e-mail адреси, FTP, MySql бази 10 хостирани домени Cpanel контролен панел Бесплатен .мк домен   Редовна цена - ...
Continue reading

ДДХост хуманитарна поддршка за ГоГо

  • 11th December 2015
http://www.donacii.mk/baram-pomos/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-za-gorazd-nikolovski-gogo/Декември е месец на дарежливоста и хуманоста. Да го покажеме на дело сето тоа на симболичен начин за нас, но голем за нашиот драг пријател ...
Continue reading